CIU DEMANA REURBANITZAR EL CARRER MARAGALL

CIU DEMANA REURBANITZAR EL CARRER MARAGALL

En el passat ple ordinari el grup municipal de CiU va presentar una moció per reurbanitzar el carrer Maragall, el text de la qual han recollit en una nota enviada als mitjans que diu textualment:

“El manteniment dels carrers de la ciutat és una obligació indispensable de l’Ajuntament que no només influeix en la imatge del municipi, sinó que també ho fa en la seguretat viària i, per tant, en la qualitat de vida dels ciutadans. Seguint aquesta línia, durant la legislatura anterior es van reurbanitzar íntegrament 16 carrers, mentre que l’actual govern només ha portat a terme la segona fase del carrer Sta. Magdalena (un projecte iniciat pel govern anterior) i la reurbanització dels carrers de la Creu, Sant Domènec, Sant Antoni i Sant Llorenç, des de Rutlla fins al Passeig (projectes que també es varen encarregar durant la legislatura anterior).

Constatant que l’actual equip de govern, per iniciativa pròpia, no es preocupa per engegar noves obres de millora dels carrers de la ciutat, des del nostre grup municipal, en el ple del passat mes de febrer, vam presentar una moció demanant la reurbanització immediata del deteriorat carrer Maragall, ja que l’estat actual del carrer deixa molt que desitjar, amb unes instal·lacions de clavegueram obsoletes, voreres amb panots i lloses de pedra trencats i col·locats a diferents alçades i amplades, dificultant l’accés dels vianants i vehicles.

Després d’un estira i arronsa amb el govern, vam aconseguir que aquest es comprometés a redactar el projecte de reurbanització del carrer, però sense fixar la data d’inici de les obres. Des de l’oposició hem fet la feina que políticament ens pertoca. Ara és el torn dels veïns que s’han d’implicar i exigir al govern que es comprometi a concretar una data per l’inici de les obres de la reurbanització del carrer Maragall”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.