Situen Carles Motas a la llista de Puigdemont el 21D i l’alcalde ho desmenteix

Situen Carles Motas a la llista de Puigdemont el 21D i l’alcalde ho desmenteix

El Diari de Girona ha publicat aquest matí una notícia segons la qual l’alcalde ganxó Carles Motas (TSF) s’incorporaria a llista Junts per Catalunya, que Carles Puigdemont està articulant per presentar-se a les eleccions al Parlament del proper 21 de desembre.

Demà acaba el termini per presentar les candidatures i se sabrà del cert si l’alcalde hi figura com a candidat per la circumscripció de Girona. Segons el rotatiu gironí, Motas seria un dels noms “confirmats” a la llista de Junts per Catalunya (JuntsxCat) “en una posició encara per determinar”.

Poc després, però, l’alcalde ha desmentit la notícia s’ha mostrat sorprès a Ràdio Capital per les informacions que el col·loquen a la llista de Carles Puigdemont. Motas afirma a aquesta emissora que ningú li ha proposat ser membre a la candidatura de Junts per Catalunya i ha negat saber que Carles Puigdemont l’hagi inclòs a la seva llista. A Motas, però, segons el digital de TV Costa Brava, li van oferir “participar a la llista transversal” però ho va declinar “perquè hi ha projectes importants de ciutat que requereixen la seva plena dedicació”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.