GdC du al ple guixolenc el ‘xalet’ de l’hotel Eden Roc

GdC du al ple guixolenc el ‘xalet’ de l’hotel Eden Roc

SANT FELIU DE GUÍXOLS

El grup vol que hi comparegui l’edil d’Urbanisme, arran d’un informe d’Antifrau

El grup municipal de Guíxols des del Carrer (GdC), després que hagi transcendit que l’Oficina Antifrau de Catalunya investiga l’actuació municipal respecte a la legalització d’una finca d’ús residencial per part de la mateixa societat que explota, a pocs metres, l’hotel Eden Roc, demanarà dijous la compareixença del regidor d’Urbanisme al ple.

La formació de l’esquerra alternativa ja va denunciar l’estiu del 2015 l’“ús inapropiat de la finca”, que es coneix col·loquialment entre regidors i tècnics municipals com el xalet. GdC qüestionava que, tot i haver-se construït com a habitatge, s’explotava com a ampliació de l’hotel. I ara, encara, sostenen que no disposa de llicència de primera ocupació residencial, fet que en tot cas obriria la porta al seu ús com a habitatge turístic. A finals de juliol, però, la junta de govern va donar llum verd a l’autorització perquè l’empresa fes ús de l’aparcament i es van legalitzar altres de les modificacions introduïdes respecte al projecte inicial, llevat de la tanca perimetral, que, segons el grup, continua pendent.

GdC ha elaborat un informe amb la cronologia dels tràmits i peticions d’informació que han fet respecte a aquesta qüestió, i vol aclarir quines han estat les indagacions fetes per Antifrau al municipi, “entre altres qüestions per determinar si, arribat el cas, s’han produït irregularitats manifestes que exigeixin demanar responsabilitats polítiques”, conclouen en un comunicat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.