CIU REIVINDICA LA MARATÓ DE LES VIES VERDES

CIU REIVINDICA LA MARATÓ DE LES VIES VERDES

El grup Municipal de Convergència i Unió de Sant Feliu de Guíxols ha enviat una nota de premsa als mitjans en la qual lamenta que l’arribada de Marató de les Vies Verdes es faci a Platja d’Aro i no a Sant Feliu. Aquest és el seu contingut:

“Tot i que Sant Feliu de Guíxols es oficialment Km. 0  de les Vies Verdes, per segon any consecutiu la final d’aquesta prova esportiva multitudinària ha acabat a Platja d’Aro.

Una prova que es va  començar  a celebrar  al 2012,  i que durant els 4 anys de l’anterior govern tenia arribada a Sant Feliu.  Des de fa 2 anys ni tan sols passen pel nostre terme municipal, doncs es desvien abans d’entrar per acabar a Platja d’Aro.

La responsabilitat d’això només la té l’actual govern, que  no ha sabut defensar els interessos de la nostra ciutat tot i que el nostre grup municipal ha insistit reiteradament en la recuperació d’aquesta prova.

Sant Feliu és soci del Consorci  Víes Verdes al igual que totes les poblacions per on passava l’antic Carrilet amb la peculiaritat que la nostra ciutat es kilòmetre zero Km-0 al ser inici-final de trajecte, per això es va idear aquesta prova, amb la finalitat de  promoure a través de l’esport aquestes poblacions i posar el valor el nostre entorn natural .

A part de perdre una activitat que fomenta i promociona l’esport en entorns naturals, també hem perdut l’oportunitat d’incentivar les empreses del sector turístic en èpoques fora d’estiu.

Hem perdut més de 2000 esportistes amb les seves  famílies, amb la ocupació hotelera, i de restauració i comerç que això comporta,  un cap de setmana del mes de febrer en plena temporada baixa.

Sant Feliu com a  ciutat turística no ens ho podem permetre !!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.