Igualtat a l’Ajuntament de Santa Cristina

Igualtat a l’Ajuntament de Santa Cristina

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro va presentar públicament aquest dilluns, coincidint amb els actes de celebració del Dia Internacional contra la violència masclista, el Pla d’Igualtat intern que ha estat elaborant en els darrers mesos.

Ja fa uns anys que l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro desenvolupa accions diverses per garantir la igualtat entre dones i homes. Fonts del consistori cristinenc han recordat que el 2007 va ser l’Ajuntament pioner a la província de Girona creant el Punt d’Igualtat-SIAD, un servei especialitzat que ofereix diferents recursos a la ciutadania, i des d’on també s’organitzen activitats de prevenció i sensibilització envers la igualtat de gènere dirigides a infants, joves i persones adultes.

L’any 2010, el consistori va redactar i aprovar el Protocol de l’Ajuntament de prevenció i abordatge de l’assetjament sexual, l’assetjament per raó de sexe i l’assetjament psicològic.

A finals del 2015, l’equip de govern va endegar el procés per a la realització d’aquest Pla intern d’Igualtat. Un pla que s’ha elaborat a partir d’una comissió formada per referents polítics i tècnics de l’Ajuntament i amb l’assessorament extern d’una empresa especialitzada; i que inclou diferents propostes d’acció i que tindran vigència des del 2017 fins al 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.