Sant Feliu convoca el dijous el ple que TSF ha demanat per reprovar els Albó

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha convocat per aquest dijous el ple demanat pel grup de Tots per Sant Feliu per reprovar l’alcalde, Joan Alfons Albó (CiU), i el primer tinent d’alcalde, Pere Albó (PSC). A més de la reprovació, en aquest primer punt del ple, el grup de Tots per Sant Feliu demana que Pere Albó retorni les retribucions rebudes des que està al govern perquè considera irregular el seu cobrament. El grup independent sosté que Albó ha cobrat el sou pel càrrec de vicealcalde, una figura que encara no està vigent perquè no s’ha aprovat definitivament la modificació del Reglament Orgànic Municipal que la crea.
L’ordre del dia conté més punts. El segon està lligat amb el primer perquè és la resolució de les al·legacions de TSF contra la modificació del ROM que crea la figura de vicealcalde. També hi ha tres mocions i una proposta de nomenar el Narcís Masferrer i Buixó el teatre municipal.
Segons ha explicat el portaveu de TSF, Carles Motas, el ple l’ha convocat el seu grup perquè tenen més del 25% de la representació (sis regidors de 21), si bé ha afegit que està mal programat ja que ha assegurat que tan sols hi hauria d’haver un únic punt: el que ells proposen de reprovació i retorn dels sous, i no la resta de resolució d’al·legacions i mocions.(diaridegirona.cat)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.