Actes de la CUP per aquest cap de setmana

Actes de la CUP per aquest cap de setmana

 

refugiades19m-325x230

El dia 18 de març i amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora (8 de març) es projectarà al local de la CUP a Sant Feliu el documental “Aguantando el tipo”, que mostra la lluita de les 337 dones obreres de l’empresa Jaeger Ibèrica (actual Magnetti Marelli) contra la discriminació salarial per motius de gènere. Les dones varen fer de tot per tal que l’empresa complís la sentència que els tribunals varen dictaminar en favor de les dones de Jaeger.  Aquestes dones foren pioneres en aquest tipus de lluita i influenciaren altres empreses a seguir el mateix camí.
En acabar el documental, Tània Mercader, obrera i dirigent de la lluita de Jaeger Ibèrica, donarà més detalls d’aquella honorable lluita de la dona obrera per assolir la igualtat laboral.

Cadena humana pels refugiats

La CUP també pren part en la la concentració i cadena humana arran de mar que tindrà lloc a Sant Feliu el 19 març, que forma part d’una jornada internacional contra el feixisme, el racisme, la islamofòbia i pels drets de les refugiades, impulsada per moviments unitaris d’arreu d’Europ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.