Castell-Platja d’Aro ja ha recollit 300 vots anticipats

Entre els tres nuclis de Castell, Platja d’Aro i s’Agaró ja s’han recollit tres centenars de vots anticipats d’un padró de 9.100 persones. L’organització aprofitarà la diada de Sant Jordi i l’aplec de Sant Marc del 25 d’abril per recollir-ne més.
Els organitzadors de la consulta a Castell-Platja d’Aro han recollit vots anticipats mitjançant les paradetes que han muntat aquests darrers dies al mercat de Platja d’Aro i a la plaça d’Europa. Per al divendres, diada de Sant Jordi, tenen previst instal·lar-ne davant l’ajuntament, al mercat i prop de la plaça Poeta Marquina, al nucli de Castell.
Segons Rafel Font, de la coordinadora, no s’amenitzaran els actes ja que bona part de la gent es trobarà a l’aplec de Sant Marc. Aprofitant aquesta festa, a Castell d’Aro, instal·laran una urna mòbil per recollir el vot, així com també ho faran al casino Castellarenc, a Castell d’Aro, i al centre l’Avenir Fenalenc, de Platja d’Aro.
D’altra banda, fa dues setmanes es va organitzar una bustiada a través de l’oficina de correus consistent en la tramesa de 3.000 sobres amb informació sobre la consulta, que es dipositaven a les cases, juntament amb el correu.
El padró de més grans de 16 anys a Castell d’Aro és de 1.481 persones; a Platja d’Aro, de 6.439, i a s’Agaró, de 1.180.
(El Punt)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.