TOTS PER SANT FELIU RESPON A JOAN A.ALBÓ

TOTS PER SANT FELIU RESPON A JOAN A.ALBÓ

 

600-TSF

Fa uns dies publicàvem una nota de premsa del regidor de Convergència i Unió (CiU) de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó, que adjuntava una sentència judicial, en la qual realitzava diverses reflexions referides a la denúncia realitzada per Tots per Sant Feliu (TSF) amb el rerefons de la construcció i usos de la planta intermèdia de l’edifici del Club Nàutic ( http://www.rsf.fm/joan-a-albo-i-la-sentencia-sobre-el-club-nautic ).
Aquest dilluns TSF ha distribuït una nota dient la seva, que amb l’enunciat “Black Friday urbanístic” diu textualment:
“Només cal llegir la nota de premsa adreçada als mitjans, per part del regidor de la properament desapareguda CiU, Sr. Joan Alfons Albó, i hom s’adona que les afirmacions que hi fa, són com a mínim agosarades. Parla de difamacions, conxorxes, enderrocs i denoten una bel·ligerància impròpia d’algú amb una llarga trajectòria política, que potser encara no ha encaixat el fet de quedar-se a l’oposició per la seva nefasta gestió al capdavant de l’Ajuntament de la nostra ciutat.
Cal explicar que TSF, no ha perdut cap demanda respecte a la planta il·legal del Club Nàutic. El Jutjat va desestimar la nostra petició d’imposar una multa superior a la que es va acordar en el ple de 28 de febrer de 2013, que va quedar reduïda a 10.000 € després que el Sr Joan Alfons Albó, soci d’Honor del Club Nàutic, apliqués un descompte a la multa del 80%!!
Així doncs, com si la gestió urbanística fos un “Black Friday” particular del Sr Albó, la sanció de 50.000€ es va convertir en 10.000.No cal dir que seguim considerant aquest descompte un greuge vers els ciutadans de Sant Feliu.
I al fets ens remetem: Durant el mateix període es van imposar  sancions urbanístiques a altres veïns del municipi que havien fet obres sense llicència. Crida l’atenció una sanció de 1.000 € a una veïna de Sant Feliu per fer un cobert sense permís i que només rebia un ingrés de la PIRMI. Li va fer un descompte per les seves dificultats econòmiques? Doncs no. Li va aplicar un recàrrec de 400€ i la multa final va ser 1.400€. Equitat? Tracte just? Jutgin vostès mateixos.
Nosaltres seguim creient que la sanció no hauria de tenir descompte. Al contrari del que defensa el Club Nàutic que també va interposar un contenciós administratiu contra l’Ajuntament de la Ciutat, demanant una multa inferior als 10.000 € citats, i també se’ls va desestimar per part del Jutjat Contenciós Administratiu.
Dit tot això nosaltres estem treballant per aportar solucions a aquest problema i ja es van iniciar converses el 2013 per buscar solucions amb la Generalitat i el Club Nàutic. Solucions que passen per posar ordre allà on el regidor de la properament desapareguda CiU només ha deixat terra cremada”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.