MES denuncia que la regidora de Serveis Socials afavoreix associacions afins

MES denuncia que la regidora de Serveis Socials afavoreix associacions afins

 

780_0008_5376561_5559aa8bbf1277bb6c4f48496d3994a2-325x195

L’agrupació local de MES (Moviment d’Esquerres) a Sant Feliu afirma que la regidora de Serveis Socials, Laura Serrano, ha afavorit d’una manera “legal, però no ètica”, associacions afins.  La regidora – màxima responsable en la decisió final sobre com i a qui es donen les subvencions que cada any reparteix l’Ajuntament a les diferents entitats socials i de cooperació internacional – hauria beneficiat, segons MES,  l’entitat per la qual treballa (“ACAS – Associació Comunitaria Anti-Sida”) i hauria donat una subvenció a un projecte internacional (Fundació “El Sueño de la Campana”) en el qual hi col·labora un familiar directe.

Segons informació a la qual ha tingut accés Tribuna Ganxona, l’ACAS ha vist augmentada en 1000 euros (un 20% més respecte el 2014) la seva subvenció, i la Fundació “El Sueño de la Campana” l’ha vist augmentada en un 150%, mentre que l’Associació Contra el Càncer l’ha vist reduïda al 50%.

“El Sueño de la Campana” és una fundació amb seu a Cambrils i que es dedica a cooperar amb projectes a Nicaragua.

Altres denúncies de MES

“Incompatibilitats legals però poc ètiques”. Així són titllades per MES les petites incompatibilitats de tres regidors de l’equip de govern.  A part de Laura Serrano, el  partit representat a l’Ajuntament per Pere Albó es refereix al regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, que és soci d’una immobiliària, una activitat econòmica pertanyent a la parcel·la que controla des de l’Ajuntament. “No posem en dubte que actuarà amb la màxima transparència, però si que la gestió pot generar algun dubte contraproduent per tal que les actuacions arribin a bon port”, diuen . La regidora de Recursos Humans i activitat econòmica,  Sílvia Romero, és la segona persona a qui MES posa el punt de mira. Romero és enllaç sindical de CCOO a l’Ajuntament de Palamós i també és la cap de l’àrea de turisme al mateix ajuntament. “De tots es sabut la certa rivalitat que hi ha entre les dues ciutats, podem confiar que els projectes de la nostra ciutat siguin portats amb la màxima discreció i no hi hagi filtracions?”, es pregunten.  També qüestionen si “un enllaç sindical d’un sindicat és apte per negociar amb tots els sindicats les condicions de treball de tots els treballadors de l’Ajuntament de Sant Feliu”.
Per últim, deixen pel final “el cas més greu cas de falta d’ètica en el comportaments dels regidors”, el de Laura Serrano.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.