Un regidor deixa el govern de Santa Cristina, que es queda amb 5 edils

Un regidor deixa el govern de Santa Cristina, que es queda amb 5 edils
Salvador Ribot, Primer Tinent d’Alcalde de Santa Cristina d’Aro

L’equip de govern de Santa Cristina d’Aro (CiU i PP) ja va néixer en minoria amb sis regidors, enfront dels set de l’oposició. Ara, aquesta diferència s’ha incrementant arran de la sortida del número dos de CiU, Salvador Ribot, que també abandona el grup municipal i es converteix en regidor no adscrit. D’aquesta manera, l’equip de govern passa a tenir cinc regidors, pels vuit que té l’oposició (quatre del PSC, dos d’ERC, un d’EMP i un regidor no adscrit). L’alcalde, Josep Llensa (CiU), ha explicat que, segons li havia comentat Ribot, es tracta d’un tema personal. I ha afegit que la renúncia falta passar-la pel ple d’aquest mes, uns dies en què apunta que potser Ribot podria recapacitar la seva decisió. Ahir, Salvador Ribot va manifestar que les explicacions sobre la seva sortida del govern les donarà en aquest ple.
Ribot, que havia estat Jutge de Pau del municipi i és conegut per les seves activitats aventureres, va presentar la seva renúncia l’últim dia d’agost. En els dos mesos i mig que ha estat regidor de l’equip de govern, Ribot ha estat el primer tinent d’alcalde a més de portar, entre d’altres, les àrees d’Obres i Serveis i Medi Ambient. La primera tinença d’alcaldia passa a mans de Jordi Oriol (CiU).
El cap del PSC, Ricard Herrero, no va fer-ne cap valoració fins que es reuneixi amb el seu grup; mentre que per part d’Emprenadors per Santa Cristina, Julio Rico, va subratllar que la sortida de Ribot “no és una anècdota i Llensa ha de buscar l’estabilitat establint aliances amb els socialistes o ERC per tenir un equip de govern fort”. Rico va afegir que el seu grup no està diposat a pactar amb Josep Llensa i va apuntar que ja no hi van pactar a principi de mandat perquè “no delega i ho vol controlar tot”. (Diari de Girona)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.