TSF insta Albó a signar en castellà

TSF insta Albó a signar en castellà

Tots per Sant Feliu (TSF) ha instat l’alcalde, per correu electrònic, a signar “amb el nom oficial” en lloc del “col·loquial, o sigui, Juan Alfonso Albo i Alberti”, en castellà i sense accent, com en el DNI.

La missiva ha indignat el govern local (CiU-PSC), després que el grup ha impugnat el càrrec i el sou del vicealcalde, que TSF considera “innecessari” i únicament adreçat a a “satisfer l’ego”. Responent al requeriment, des del govern municipal diuen que sembla que TSF “pretén ocupar l’espai electoral de Ciutadans” i que Albó “fa servir el seu nom en català amb tota normalitat, al marge del que es llegeix en un paper d’identitat”.
L’alcalde guixolenc tampoc ha amagat aquesta setmana el seu malestar per les crítiques de TSF al càrrec i al sou del seu número dos, el socialista Pere Albó: “Crec que l’Ajuntament poc a poc agafa el ritme correcte i n’hi ha alguns que estan quedant enrere per moments”, va considerar Joan Alfons Albó al Facebook apuntant al grup de l’oposició. A més, posava en una balança l’assignació econòmica de TSF i la del vicealcalde, de 3.072 euros: “Difamar aviat tindrà la seva torna; tothom podrà valorar si els 4.646 euros que cobren entre tots els regidors i grup de TSF cada mes són diners ben gastats”, va reblar. (elPunt.cat)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.