Mig miler de persones a Sant Feliu amb Junts pel Sí

Mig miler de persones a Sant Feliu amb Junts pel Sí

 

http://www.elpunt.cat
http://www.elpunt.cat

 

Segons Informa El Punt Avui El cap de llista de Junts pel Sí a la demarcació, Lluís Llach, va respondre ahir la darrera amenaça de l’expresident espanyol Felipe González davant mig miler de persones a Sant Feliu de Guíxols. Llach va criticar la “classe dirigent perversa i enquistada” des de fa segles a l’Estat espanyol. I en un barri amb molts residents nascuts fora de Catalunya va aspirar a “construir un país on els que se senten espanyols puguin viure molt millor que a Espanya”.

A més del cap de llista, també van intervenir la número 2, Anna Caula, i el tercer candidat, Carles Puigdemont, que va reivindicar el vot per la llista com a “arma de construcció massiva”. La secretària general d’Esquerra, Marta Rovira, candidata per Barcelona, també va intervenir en l’acte i va prometre un procés constituent a l’hora de posar en marxa el nou estat.

Llach continuarà avui la ruta de precampanya per la seva comarca de naixement, el Baix Empordà. Aquesta tarda encapçalarà un altre acte públic a la plaça de Can Mario de Palafrugell (19.30 h), en què també intervindran els números 3 i 9 a les comarques gironines, Carles Puigdemont i Sergi Sabrià, i la republicana Anna Simó, que també hi concorre però en la llista de les comarques de Barcelona.

Demà passat serà el torn de Palamós, a l’espai on es fan les ballades de sardanes al passeig del Mar. També hi intervindran Puigdemont i Sabrià i també preveuen comptar altre cop amb Caula.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.