Nota del Govern de Sant Feliu de Guíxols

Nota del Govern de Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols, 7 de setembre de 2011

La figura del Vicealcalde pretén escenificar que el Govern de Sant Feliu de Guíxols està constituït per dos partits polítics amb un nombre de regidors prou similar, i posa de manifest alhora el fet de treballar com a un únic equip. És la manera que considerem que es pot garantir un bon funcionament de la Institució en els quatre anys de mandat.

De cap manera és aquesta la figura la que justifica la retribució del Sr. Pere Albó.

Actualment, el senyor Pere Albó realitza amb escreix la dedicació que se li ha demanat a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols; en tant en quant que és el primer Tinent d’Alcalde del Consistori. Val a dir que l’efectivitat de la seva feina i la de la resta de l’equip, a hores d’ara ja és tangible en els resultats econòmics de l’Ajuntament, així com en la gestió de temes transcendents com poden ser l’herència dels germans Anlló, o el museu Thyssen-Bornemisza.

Pel que fa  a la resta de declaracions de la formació “Tots per Sant Feliu” (TSF) cal dir que el pacte de govern entre CiU i el PSC es basa en la coincidència d’obectius, així com en una manera determinada de fer i actuar pel bé comú, que rebutja la mala praxi política, com pot ser propiciar una moció de censura des de dins d’un govern (la justificació que feien s’ha posat en evidència que no era certa) i alhora propiciar el transfuguisme. El pacte actual és per a tota la legislatura, i el fet que hi hagi dues persones amb dedicacions superiors al 90% ho podem trobar, entre altres, a l’any 2007, on TSF formava part de l’Equip de Govern.

Pretendre lligar la figura del Vicealcalde a algun tipus de sobresou o d’argument per cobrar una determinada quantitat és senzillament fals. Això a banda, la quantitat que percep l’esmentada persona, tot i la responsabilitat i dedicació, és clarament inferior a la que perceben més d’una desena de funcionaris de la Institució, i perfectament comparable amb poblacions d’unes dimensions similars a la de Sant Feliu de Guíxols.

El nivell de la demagògia i mala fe practicada per TSF arriba al seu zenit quan valorem les retribucions o compensacions percebudes pels membres del Consistori, les quals són menors si les comparem amb el temps de dedicació real. En gran mesura, és aquesta major dedicació la que ha permès millorar la gestió, clau perquè l’Ajuntament pugui oferir serveis i fer inversions en la Ciutat, tot i estar en un entorn de crisi econòmica.

Equip de Govern de Sant Feliu de Guíxols

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.