Els regidors de Platja d’Aro cobraran 550 euros per ple

Els regidors de Platja d’Aro cobraran 550 euros per ple

 

regidors platja d'aro

Segons Informa El Punt Avui Cinc regidors i l’alcalde de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro cobraran per la seva dedicació al consistori retribucions variables que van des dels 3.500 euros bruts al mes, en el cas de l’alcalde, Joan Giraut, fins als 1.350 euros de quatre regidors més: Lluís Pujol Pijuan (CiU), Antoni Botellé (CiU), Mònica Ríos (PSC) i Pilar Ferrero (PSC). El primer tinent d’alcalde, Maurici Jiménez (PSC), tindrà estipulat un sou de 2.300 euros mensuals. Aquestes retribucions es revisaran mensualment i seran modificades paral·lelament a les revisions de les retribucions del personal que està al servei de la corporació.

Les assistències a reunions diverses tenen estipulat un preu. Així, en el cas dels plens, tots els regidors rebran 550 euros per sessió, mentre que per assistir a les sessions de la junta de govern rebran 185 euros. La resta d’indemnitzacions per assistència (comissions informatives, junta de portaveus, consell escolar i meses de contractació) són de 65 euros per sessió.

L’alcalde democristià Joan Giraut tindrà dos regidors –Lluís Pujol i Antoni Botellé– que actuaran com a adjunts a l’alcaldia i li donaran suport en les tasques que li corresponen. A més, el cartipàs de Castell-Platja d’Aro fixa cinc tinències d’alcaldia: Maurici Jiménez (primera), Josep Maria Solé (segona), Imma Gelabert (tercera), Miquel Àngel Chamorro (quarta) i Dolors Guirado (cinquena).

L’alcalde, Joan Giraut (CiU), assumirà les atribucions d’Economia, Hisenda i Règim Interior, mentre que el seu primer tinent d’alcalde, el socialista Maurici Jiménez, tindrà les responsabilitats sobre Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació. El convergent Josep Maria Solé mantindrà també la responsabilitat sobre urbanisme amb la macroàrea anomenada Acció Territorial, i també serà el responsable de Medi Ambient, tasques que ja ha tingut en aquest darrer mandat. Imma Gelabert (CiU) tindrà com en el mandat anterior les responsabilitats sobre Turisme i assumirà ara Dinamització Cultural i Comunicació. La resta de regidors de la llista de CiU són Dolors Guirado, que mantindrà Recursos Humans i ara tindrà Governació i també Via Pública, i Lluís Pujol, que torna a l’Ajuntament per portar ara Cultura, Patrimoni i Noves Tecnologies. L’home de confiança de l’alcalde, Antoni Botellé, continuarà amb Serveis i assumirà les atribucions sobre l’àrea d’Esports i també la de Joventut.

Els regidors socialistes assumeixen Ensenyament, Protecció Civil i Seguretat Ciutadana, en el cas de Miquel Àngel Chamorro; Participació Ciutadana i Dinamització Comunitària, en el cas de Mònica Ríos, i Benestar Social i Salut Pública, en el cas de Pilar Ferrero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.