Renoven jocs per a infants a Platja d’Aro

Renoven jocs per a infants a Platja d’Aro

 

http://www.elpunt.cat
http://www.elpunt.cat

 

Segons Informa El Punt Avui El govern de Castell-Platja d’Aro ha destinat 516.619 euros del pressupost d’aquest any a la millora dels parcs de jocs infantils als tres nuclis del municipi. En conjunt, el paquet de millores ha afectat una quinzena de places i espais públics situats en confluències de carrers, alguns dels quals de nova creació.

En algun cas, els tècnics municipals han optat per renovar els jocs existents, alguns dels quals s’han aprofitat per crear zones noves. I també s’han aprofitat les reformes per instal·lar paviments de cautxú i tanques perimetrals de seguretat. Els treballs es van iniciar al març i pràcticament estan enllestits.

Un cas polèmic

En general, els canvis han estat ben rebuts, però en el cas de la zona de jocs entre els carrers Ginesta i Bruc, a la Urbanització Dalmau, un seguit de malentesos de l’empresa adjudicatària han posat en peu de guerra els veïns.

Els treballadors van retirar els vells gronxadors i van posar més molles en una zona de cautxú que les famílies troben massa petita per al seu gust. De moment, els han restituït un castell amb tobogan, però els veïns han presentat un projecte alternatiu i el govern diu que l’estudiarà.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.