“Esperem millorar per poder ser a l’equip de govern”

“Esperem millorar per poder ser a l’equip de govern”

 

Fotos per l'entrevista a Estel Rodríguez, regidora i candidata d'ERC a Castell-Platja d'Aro a les municipals  a l'ajuntament de la localitat: C/ Mossèn Cinto Verdaguer 4.  Estel Rodríguez, regidora i candidata d'ERC a Castell-Platja d'Aro  Careto: No  Foto: quim puig 1226#Quim Puig

Segons Informa El Punt Avui Estel Rodríguez encapçala per segona vegada la candidatura d’ERC a Castell-Platja d’Aro. En aquest mandat ha estat l’única regidora de la formació republicana.

Com valora aquest mandat?
Ha estat bastant marcat pel caràcter autoritari de Joan Giraut, amb unes polítiques caduques. Els que vivim aquí a vegades ens hem sentit tractats més com a súbdits que com a ciutadans. Ell sempre fa la seva política d’aparador.
Doncs es torna a presentar, podria ampliar els seus mandats.
És massa temps, absolutament excessiu. Una persona que fa més de 22 anys que és alcalde del mateix municipi ha perdut totalment la perspectiva. No té clar cap on va, va fent coses per sortir del pas, però ja no innova.
Què proposa el seu partit?
Una nova manera de veure les coses i de deixar participar la gent. Ja som més que una destinació de sol i platja, aquí hi ha moltes coses desaprofitades, de les quals no es treu el suc. Crec que la vall d’Aro és un indret meravellós que malauradament no llueix com podria lluir. La matèria primera ja la tenim, es tracta de dinamitzar i desestacionalitzar les activitats amb una planificació diferent per allargar la temporada. Al mateix temps, augmentar el benestar de les persones que vivim i treballem aquí.
Com a oposició han tingut el paper que els pertoca?
Hem jugat amb la força que podíem. Crec que en tot moment ha estat una oposició responsable, quan m’ha agradat algun projecte ho he reconegut també. Però, és clar, he estat una sola regidora i a l’equip de govern eren nou. Penso que he estat molt constructiva.
Van ser la cinquena força el 2011, quin resultat espera ara?
Espero un millor resultat, evidentment. No sé què pot arribar a passar, però el que espero és que aquesta millora sigui suficient per poder ser al govern. Si no som al govern, no podem portar a terme totes les idees que tenim.
Per tant, es plantegen pactar.
Depèn del resultat, llavors veurem amb qui sumem. Després de quatre anys d’oposició aportant coses i que no et facin cas, millor ser al govern i complir el programa electoral.
Què en pensa de la desaparició d’establiments com ara Magatzems Vall?
És una cosa que em sap greu, però ja no es fan les caixes d’abans. No et pots oposar al fet que s’instal·lin les grans franquícies, estaries atemptant contra la llibertat d’empresa. No ens agrada aquest model, però no ens hi oposarem perquè creen llocs de treball. El que hem de fer és buscar solucions per defensar el petit comerç de proximitat integrat a la trama urbana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.