“L’Ajuntament ha estat governat pel desgovern”

“L’Ajuntament ha estat governat pel desgovern”

 

Santa Crsitina d' Aro: Narcis Palahi, F candidat del PSC  q  Careto: No   532#Manel Lladó

Segons Informa El Punt Avui Narcís Palahí serà el cap de llista d’Independents per Santa Cristina – Ciutadans i Progrés, una llista vinculada al PSC que haurà de competir contra un mapa polític molt fragmentat amb fins a vuit llistes competint al municipi.

Com valora el mandat que ara s’acaba?
L’Ajuntament ha estat governat pel desgovern. Qui tenia majoria ha anat veient com li marxava gent del seu propi partit i una persona tota sola no pot fer girar tot el poble. S’han perdut quatre anys.
Què vol aportar la seva candidatura?
La majoria de ciutadans senten desconfiança i descontentament cap a tota persona que es pugui fer dir polític. Així doncs, volem demostrar que es poden fer coses sense ser polític en el sentit clàssic.
Com valora la nombrosa presència de llistes al municipi?
Des del punt de vista de la salut democràtica, és fantàstic perquè vol dir que hi ha molta gent interessada a millorar el municipi. Ara bé, de cares al resultat és evident que això l’ajustarà molt més i farà que molt possiblement no hi hagi una majoria clara. Sobre el paper, sembla que les forces que ens podríem denominar d’esquerres ens hauríem d’entendre, però Santa Cristina és un poble petit i hi pot haver sorpreses.
Quina llista presentarà?
Jo entro com a independent i la majoria dels membres de la llista ho seran. Això facilita la feina, ja que hi ha ideologies molt diferents, cosa que aporta color a la llista. Els noms encara no els podem confirmar, però sí que podem avançar que la que era la número 2 d’Herrero, Teresa Moreno, continuarà amb nosaltres.
Hi ha una voluntat de continuar la tasca de Ricard Herrero?
La seva línia d’actuació era correcta i la volem continuar, sí. Herrero va fer moltes coses bones i nosaltres entrem per acabar totes aquelles que no va poder acabar mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.