“Volem posar fi al govern despòtic de CiU”

“Volem posar fi al govern despòtic de CiU”

 

Platja d'Aro Pedro Torres  Candidat d'Iniciativa a l'alcaldia Eleccions Municipals 2015  no  Careto: No   457#Joan Sabater

Segons Informa El Punt Avui Pedro Torres afronta la quarta campanya electoral com a cap de llista d’Iniciativa a Platja d’Aro i ho fa amb la voluntat d’esdevenir força de govern.

Quina valoració fa del mandat?
Bàsicament, hem tingut un govern que ha arribat a un superàvit gràcies la pressió fiscal i ignorant les dificultats econòmiques de moltes famílies. Més de 140 famílies utilitzen, a Platja d’Aro, el Banc dels Aliments, però el govern ha mostrat un desconeixement de la realitat social del municipi i només ha mostrat interès per tenir superàvit
Què proposa, el seu grup, per combatre això?
Volem fer una política que aposti per una fiscalitat sostenible. A més, farem un estudi social de la realitat del municipi per, així, poder cobrir les necessitats bàsiques de tots els ciutadans.
Un dels grans temes de debat és l’emplaçament de l’auditori. Què proposen vostès?
Nosaltres havíem previst situar-lo a primera línia de mar, però Convergència hi va renunciar tot just començar el mandat. Ara, però, la gent vol altres formes de fer política i nosaltres volem que sigui la població la que en decideixi la localització, a partir d’un sistema de participació ciutadana.
Com valora l’augment del nombre de franquícies al municipi?
Hi estem totalment en contra. Als anys 70 Platja d’Aro tenia una marca única basada en el comerç de proximitat, obert tots els dies de l’any, i ara estem perdent aquesta singularitat. A més, som un municipi de serveis i necessitem desestacionalitzar l’activitat econòmica.
Què l’ha portat a tornar a repetir candidatura?
Hi ha propostes que havíem fet anys enrere, que encara són factibles i les volem impulsar. Volem posar fi al govern despòtic de Convergència i oferir un govern que estigui obert a la ciutadania amb una participació activa de la gent.
Quin resultat espera?
Ens trobarem en un escenari en què, molt possiblement, no hi haurà majories i, per tant, caldrà fer pactes.
Nosaltres pactarem amb tots aquells partits que tinguin la ciutadania, les necessitats socials i la participació ciutadana com a principal preocupació i mai amb aquells que només busquen el superàvit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.