SOLER I LLENSA JA HO TENEN PACTAT?

Política -Santa Cristina d’Aro
L’alcalde de Santa Cristina d’Aro, Josep Llensa (CiU), manté de moment el compromís de mandat d’un edil del seu govern, Carme Soler.
SOLER I LLENSA JA HO TENEN PACTAT?

SOLER I LLENSA JO HO TENEN PACTAT
Carme Soler, presenta Moviment d’Esquerres (Mes) acaba d’estrenar un web en què es postula “per impulsar el canvi”. Aviat estrenaran local obert cada tarda al públic i una bústia de suggeriments oberta als veïns.
Malgrat això, la regidora de Serveis a les Persones deixa clar que amb Llensa els uneixen “molts anys d’amistat” i que “en cap moment” li ha suggerit la possibilitat de plegar. Respecte a la voluntat de canvi, Soler censura la “mala maror” que hi ha hagut en els darrers anys en la política local, i aposta per “no entrar en el joc brut”. Vol aprofitar l’experiència de govern per continuar fent feina, i ja avança que l’acompanyaran dos joves –Oriol Bosch i Albert Costa– en la candidatura electoral.
http://www.tufasantacristina.cat/
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/819036-soler-i-oriol-no-pleguen-del-govern-cristinenc-de-ciu-tot-i-bastir-llistes-propies.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.