Juanjo García també deixa el PSC a Sant Feliu

Juanjo García també deixa el PSC a Sant Feliu

 

regidor-juanjo

Segons Informa El Punt Avui El regidor socialista a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols Juanjo García va fer pública ahir la seva decisió d’abandonar la militància activa al PSC, decisió que atribueix a “motius personals” per les “diferències” amb les maneres de fer que defensa la direcció del partit. En un símil musical, explica que les cançons i les lletres del programa socialista es mantenen, però no pas els “ritmes i instruments”, que han variat. “Obliguen un vell rocker d’aquesta formació socialista, com jo, a deixar de tocar, perquè, malauradament, en aquest moment no hi ha prou harmonia; no sé si desafino jo o si ho fa la resta, però el cas és que jo no vull ser partícip que al final de l’actuació llencin tomàquets; i no a mi, sinó al PSC”, va dir en una entrada en el seu bloc d’internet.

Inquirit ahir pels fets que l’han empès a posar fi a tres dècades de militància, García només va aclarir que acabarà el mandat municipal –és tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Turisme– i que no és partidari de ser no adscrit, “sempre que no ho decideixin tots els altres regidors” del grup. El vicealcalde, Pere Albó, i la regidora d’Educació, Júlia Vendrell, ja van anunciar fa setmanes el pas a Moviment d’Esquerres, mentre que Joan Vicente i l’exprimera secretària local, Verònica Lahoya, no s’han pronunciat.

García s’havia ofert a la tardor com a nou cap de llista, però es va retirar de la cursa abans que Josep Melcior Muñoz fos proclamat nou alcaldable. En l’última executiva local va ser nomenat secretari de política municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.