ERC aprova els comptes a Llensa a Santa Cristina

ERC aprova els comptes a Llensa a Santa Cristina

 

jordi

Segons Informa El Punt Avui El vot dels regidors d’ERC, Jordi Mulà i Josep Xifre, va aplanar ahir l’aprovació de l’últim pressupost del mandat de Josep Llensa (CiU) a Santa Cristina d’Aro, de 6,9 milions. El cop de mà va permetre a l’alcalde contrarestar l’amenaça del regidor d’Unió Jordi Oriol, que havia assegurat que hi votaria en contra si no es creava una plaça de policia local, que finalment va descobrir que no era possible. Finalment, els sis regidors de l’equip de govern (CiU i PP) hi van votar a favor, mentre que els regidors del PSC i el d’Emprenedors, Julio Rico, van emetre cinc vots en contra.

Llensa va agrair l’esforç d’ERC i va defensar que havia acceptat totes les aportacions. El republicà Jordi Mulà va admetre que els havia costat molt decantar-se pel vot positiu: “Hi havíem de votar a favor. No teníem una contraproposta de ningú”, va assegurar. A més, entenem que “el poble ens ha votat per quatre anys, no per tres i mig”.

Tere Moreno, portaveu del PSC, va argumentar el vot negatiu perquè, al seu parer, aquest no és un pressupost realista, no és un pressupost social, s’hauria d’haver reclamat el deute a la Generalitat i té nul·la consciència social. El portaveu d’Emprenedors, Julio Rico, va explicar que ja feia dies que havia avançat el seu vot negatiu. “Està clar que, per votar a favor d’aquest pressupost, caldria que permetés aplicar el meu programa electoral si a partir del maig podem governar.”

El futur d’Oriol i de Pujol

Mulà va ser qui va desvelar que Oriol havia proposat la creació d’una plaça de policia local i el va interpel·lar sobre el seu futur dins del govern de Llensa. El regidor, teòric cap de llista d’UDC, va acabar admetent que tenia discrepàncies profundes amb l’alcalde –“amb qui estic enfrontat”– i que ja havia decidit no presentar-se a les eleccions en “la llista de Llensa”. “M’estic rumiant si plego o no”’, va sentenciar.

En el mateix ple, la regidora socialista Sònia Pujol també va anunciar que plegava. “M’incomoda estar dins les sigles d’un partit que no defensa les classes més desafavorides i que no ajuda a treure les urnes al carrer”, va afirmar Pujol, que va assegurar que entregarà l’acta de regidora aquesta mateixa setmana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.