Emprenedors ja té llista per Santa Cristina

Emprenedors ja té llista per Santa Cristina

 

EMPRENEDORS

Segons Informa El Punt Avui La plataforma ciutadana Emprenedors de Santa Cristina d’Aro ja ha adjudicat els set primers llocs de la llista per a les pròximes eleccions municipals. Encapçalarà la candidatura l’empresari esportiu Julio Rico, que ja ha estat regidor a l’Ajuntament durant l’últim mandat, tal com ja es va anunciar a finals del mes d’agost passat. El segon lloc de la llista serà per a l’arquitecte Carles Basso, que anirà seguit de Carlos Rangel (3), Sandra Callizo (4), Malu Gil (5), Alejandro González (6) i Vito Garcia (7).

Rico ja va ser l’alcaldable de la jove formació política fa quatre anys, quan van aconseguir per primer cop un regidor en el ple cristinenc. Per això el portaveu municipal va destacar en la seva presentació que els objectius per a l’any vinent són més ambiciosos. Si bé el 2011 la fita era entrar al consistori per donar-se a conèixer i actuar des de l’oposició, ara el repte és guanyar les eleccions per demostrar la capacitat de gestió amb un projecte nou, innovador i il·lusionador.

Fins ara ja s’han presentat Xevi Sala, que encapçalarà la llista d’ERC, i també la regidora Carme Soler (CiU) –ara en el govern–, que està disposada a encapçalar una llista del Moviment d’Esquerres (Mes). Llensa sembla que continuarà com a cap de llista de CiU, tot i que no s’ha acabat de decidir a fer-ho públic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.