JÚLIA VENDRELL TAMBÉ CAP AL MES

JÚLIA VENDRELL TAMBÉ CAP AL MES

 

JULIA-WEB1

Segons Informa Radio sant Feliu El vicealcalde de Sant Feliu de Guíxols, Pere Albó, i la regidora d’Educació, Júlia Vendrell, s’han posat al capdavant del nou partit Moviment d’Esquerres (Mes) al municipi, informa El Punt Avui. Vinculats fins ara al corrent crític socialista Moviment Catalunya, els dos edils van participar en l’acte fundacional de la formació diumenge a Barcelona. I Albó admet que ja s’ha donat de baixa del PSC després de més de 15 anys de militància.
El pas, però, no ha d’implicar cap efecte sobre el govern guixolenc ni la sortida dels dos regidors del grup socialista. Albó explica que n’han parlat amb el portaveu del PSC al consistori, Juanjo García, i la intenció és finalitzar el mandat dins del mateix equip: “Hi ha moltes més coses en el projecte de ciutat que ens uneixen que no pas les diferències que ens puguin separar”, explicava Albó ahir.
El vicealcalde ganxó, que sí que ha abandonat la disciplina del PSC a la Diputació gironina, havia assumit en les darreres setmanes el rol de coordinador territorial del Moviment Catalunya a les comarques gironines. En clau guixolenca, anuncia que l’objectiu és bastir una llista pròpia diferenciada del PSC, ja que en el grup fundacional de Mes al municipi els acompanyen diversos exmilitants del PSC i fins i tot diversos antics regidors.
El partit aspira a presentar el màxim nombre possible de candidatures als comicis municipals del maig, tot i que en alguns casos –sobretot en pobles petits– hi podria haver acords de col·laboració amb el PSC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.