Emprenedors co-patrocinador del futbol sènior a Santa Cristina d’Aro

Emprenedors co-patrocinador del futbol sènior a Santa Cristina d’Aro

_1230002

L’equip de futbol sènior del CE CRISTINENC que va ser filial del R.C.D. Español de Barcelona entre les temporades 91 i 95 a 3º divisiói que actualment es situa a la quarta categoria del futbol català, ha trobat el patrocini d’EMPRENEDORS per a la temporada en curs.

La signatura del contracte de patrocini es va signar dissabte entre l’entrenador Juan Francisco Gómez Cozar i el portaveu del grup municipal d’Emprenedors Julio Rico.

A banda del co-patrocini per contribuir amb la difícil situació econòmica que travessa l’equip, el conveni es mes ampli i inclou el recolzament de la plataforma ciutadana i la seva estructura de comunicació en tasques de difusió i màrqueting del equip on, Revista LLUM que edita el propi Grup Municipal, jugarà un paper important tant en l’edició impresa com a les xarxes socials.

Juan Francisco Gómez Cozar es mostrà convençut que amb esforç i molta feina “l’equip tornarà a ser que el que era” i manifesta que “ ara toca treballar la cartera de jugadors que tenim i mira de fitxar nous jugadors que amb il·lusió es vulguin sumar al projecte”

Segons Rico “cal recalçar allò que ens uneixen com a cristinencs i l’esport n’és un element clau per dinamitzar la convivència i fer créixer el sentiment de pertinència a un poble”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.