Nota del Grup Municipal de CIU a Sant Feliu de Guíxols.

Nota del Grup Municipal de CIU a Sant Feliu de Guíxols.

Els regidors del Grup Municipal de CiU, després d’assabentar-se per la premsa de la decisió de la regidora Laura Aiguaviva d’abandonar Convergència i Unió per presentar-se a la propera llista de Tots per Sant Feliu, volem manifestar el següent:

1)      Lamentem profundament la manera d’actuar deslleial i poc ètica de la regirora Aiguaviva, ja que ens hem hagut d’assabentar per la premsa. No ha estat capaç de parlar amb nosaltres i explicar-nos les seves motivacions després d’anys de compartir responsabilitats polítiques a l’Ajuntament. No és aquesta una actitud digna amb els companys.

2)      Arribats a aquest punt, i per no crear confusió en el funcionament del pacte que va portar a fer la moció de censura, entenem que l’Alcalde li ha de retirar les competències que ha tingut fins ara i delegar-les als regidors del Grup Municipal de Convergència i Unió de manera imediata.

3)      Nosaltres sempre hem cregut que la responsabilitat d’un regidor amb els ciutadans ha d’estar per sobre dels interessos personals i de partit, i per això hem intentat actuar sempre en aquest sentit. Tornem a lamentar profundament que hi hagi persones que havent accedit al càrrec de regidor oblidin aquest concepte bàsic de la servitud democràtica.

4)      És en aquest concepte de servei als ciutadans que nosaltres romandrem al govern a fi i efecte que totes les iniciatives que s’han impulsat amb la nostra reincorporació a l’equip de govern no es deixin de tirar endavant. Projectes importants per a la nostra ciutat com el Mercat Municipal, l’herència Anllò o el Museu Thyssen, entre molts altres, han estat possibles perquè el Grup Municipal de Convergència i Unió, dins el conjunt de les forces polítiques guixolenques, també hi ha aportat tota la seva capacitat.

Grup Municipal de Convergència i Unió

Sant Feliu de Guíxols, 14 d’abril de 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.