Retrets entre el govern guixolenc i TSF pel gestor turístic i un vell contracte

Retrets entre el govern guixolenc i TSF pel gestor turístic i un vell contracte

 

Sant Feliu de Guíxol

Segons Informa El Punt Avui Els grups de l’oposició municipal de Sant Feliu van defensar dijous, al ple, la moció perquè l’executiu de CiU i el PSC donés explicacions sobre el cas del contracte rescindit al gestor turístic, Albert Moré. La regidora de Promoció, Pilar Giró, va situar les converses entre l’extreballador i el consistori al voltant de la seva indemnització en l’esfera administrativa. I va xifrar en 4.050 euros el que li han ofert els serveis jurídics, un 10% de l’import que hauria cobrat en els mesos pendents del contracte suspès.

CiU i PSC van donar suport a la moció, aprovada per unanimitat. Però els grups no es van donar per satisfets. Carles Motas (TSF) va recordar amb sornegueria que la regidora el mes passat no va anar al ple a donar explicacions perquè estava de vacances. I va criticar que Moré acabi cobrant “diners públics per no fer res”.

L’alcalde, Joan Alfons Albó, es va reservar el darrer torn d’intervenció per passar al contraatac, amb el retret que l’executiu actual ha hagut d’assumir uns 21.000 euros d’indemnització que una sentència ha reconegut a una extreballadora municipal per acomiadament improcedent quan Motas era l’alcalde, el 2010. Es tracta de l’antiga directora del pla de barris, de qui es va prescindir amb certa polèmica veïnal al ple i justificant que també havia plantejat plegar voluntàriament, un cas “que té algunes similituds” amb el de Moré, segons Albó, però del qual Motas diu que no n’era responsable.

TSF també va criticar que el vistiplau als decrets d’alcaldia, un dels punts que habitualment es discutia a l’inici del ple, hagi estat traspassat al final de l’ordre del dia. L’oposició cada cop l’aprofitava més per treure polèmiques més d’hora, que és quan se suposa que hi ha més audiència. Albó va dir que és per “agilitar” el debat.

Mesures contra inundacions i viàries, als precs

El portaveu d’ERC, Jordi Vilà, va demanar pel sistema de bombeig de l’aparcament del Mercat, que no va evitar que el segon soterrani s’inundés durant la tempesta torrencial del dia 17, i per les mesures per pal·liar els estralls de les precipitacions, com ara el manteniment dels embornals nets. L’alcalde va avançar que estudiaran canvis en el sistema de bombes perquè no quedi inutilitzat si entra aigua, i que es reformaran les entrades de vianants per contenir l’entrada de més aigua des del carrer. En resposta a Vilà, el govern també va anunciar canvis en els nous ressalts del carrer Hospital i gestions per assumir la propietat de l’esplanada del pàrquing de l’Horta d’en Palahí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.