Vilà torna a ser candidat d’ERC a Sant Feliu

Vilà torna a ser candidat d’ERC a Sant Feliu

 

El cap de llista d'E

Segons Informa El Punt Avui El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Jordi Vilà, regidor de la corporació des del 2003, continuarà encapçalant la candidatura republicana en les eleccions municipals de l’any vinent. Vilà és l’aposta de la secció local d’ERC per la seva trajectòria i experiència al consistori.

Després dels darrers resultats dels comicis europeus al municipi, on els republicans van aconseguir ser l’opció més votada, el partit ha optat per no fer canvis i mantenir un candidat ja conegut per la ciutadania, amb l’expectativa d’arrabassar sufragis tant a CiU com al PSC.

Vilà ha explicat que el projecte d’ERC és “renovat i una nova manera de fer política al municipi”. També aspira a construir una llista “transversal i integradora, on té cabuda tothom i oberta a tothom”, amb l’objectiu de “plantejar bé els problemes i solucions per regenerar la política municipal de Sant Feliu de Guíxols”.

El pla de treball amb vista a les municipals és “explicar el projecte als habitants, sumar totes aquelles persones que vulguin participar en la construcció del Sant Feliu del futur, donar suport a les persones, associacions i empreses, i recollir les seves necessitats, inquietuds i propostes, a més de treballar i fer propostes realistes en cada àmbit i sector”.

Vilà, que va ser regidor del govern en el mandat 2007-2011, també promet treballar “des de la política municipal en la construcció nacional del nostre país”.

“Il·lusió” intacta després dels dubtes

El fet que ERC quedés ancorada a un únic regidor en els darrers mandats havia empès Vilà a replantejar-se la continuïtat com a cap de llista. Des de la secció local, però, valoren que el darrer resultat local va arribar en el pitjor moment de les sigles i li van proposar que tornés a presentar candidatura. Vilà ahir admetia que ha passat un procés de “reflexió”, però finalment s’ha decidit a continuar quatre anys més al capdavant del projecte local. El també president de la federació comarcal d’ERC al Baix Empordà diu que manté la “il·lusió del 2003”, i vol donar valor “al bagatge del coneixement del municipi i la feina feta per aportar noves idees”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.