GARROTADA IMPORTANT AL EQUIP DE GOVERN AL PLE DE DIJOUS 31 D’AGOST

GARROTADA IMPORTANT AL EQUIP DE GOVERN AL PLE DE DIJOUS 31 D’AGOST

Veïns de Sant Miquel d’Aro, de Les Teules i un nodrit grup de joves de l’Associació Juvenil de Santa Cristina, varen posar en evidencia al Ple de Dijous passat a un Equip de Govern descompost amb contradiccions continues i en moltes ocasions sense paraules ni respostes.

L ‘intenció del Alcalde d’aprovar un conveni amb Les Teules per garantí la reinversió a la urbanització dels beneficis produïts per la venta en subhasta de parcel•les no va tindre el recolzament ni tants sols de tots membres del Equip de Govern. El tema va quedar sobra la taula.

L’Associació Juvenil de Santa Cristina no va trobar resposta per part dels governants del per que se’ls va denegar permís per muntar un parada de gelats a la Festa Major.

Els representants de Sant Miquel d’Aro van aconseguir posar l’Alcalde contra l’espasa i la paret per el fet d’haver ordenat el tancament de la Piscina, la zona esportiva el restaurant i el bar de la urbanització que esta en curs de legalització. Les acusacions de tracta diferenciador varen ser duríssimes.

Un altre ple on el retrets i les pujades de to van ser constants. Lamentable.

Agraïm la presencia de ciutadans compromesos que van treure els colors a mes d’un i al temps els hi demanem disculpes per el vergonyós espectacle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.