L’oposició força un ple sobre el gestor turístic a Sant Feliu

L’oposició força un ple sobre el gestor turístic a Sant Feliu

 

Sant Feliu de Guíxol

Segons Informa El Punt Avui Els nou regidors de l’oposició a l’Ajuntament de Sant Feliu –els sis de TSF i els d’ERC, el PP i ICV– van registrar divendres una instància perquè l’alcalde convoqui un ple extraordinari sobre la contractació d’Albert Moré per al servei d’assessoria turística, per un import anual de 65.345 euros fins al 31 de maig de 2015.

Dijous a la nit, en el torn de precs i preguntes del ple, cap grup va rescatar la polèmica, però en la instància els nou edils signants argumenten “la manca de transparència i d’informació sobre aquest contracte”, i han posat sobre la taula dos contractes més adjudicats a Moré, el 2012 i el 2013, per 27.000 euros més, per millorar la posició del municipi en les xarxes socials i engegar projectes com ara l’Estació Nàutica o la Destinació Turística Familiar.

L’alcalde, Joan Alfons Albó, disposa ara d’un termini de 15 dies per convocar la sessió extraordinària, en què els grups de l’oposició demanaran “la creació d’una comissió especial que tingui com a objectiu emetre informe sobre la necessitat d’aquest contracte” i que valori el procediment, en què les altres dues ofertes no complien algun requisit i Moré va assolir una puntuació de 50 punts sobre 50.

A més, volen que tots els grups estiguin representats en la comissió, que també hi participi el síndic i que els resultats siguin públics. Malgrat tot, més enllà del debat, CiU i el PSC tindran majoria per fer avortar la creació de la comissió.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.