CiU i el PSC defensen a Sant Feliu un contracte criticat per l’oposició

CiU i el PSC defensen a Sant Feliu un contracte criticat per l’oposició

 

Sant Feliu de Guíxol

Segons Informa El Punt Avui La contractació d’un “assessor i gestió turístic” municipal que impulsi noves eines de promoció a Sant Feliu, per 5.445 euros mensuals, i el fet que hagi correspost al mateix responsable extern de posar en marxa l’Estació Nàutica, Albert Moré, ha estat molt criticada per Tots per Sant Feliu –altres grups tampoc no veuen clar el contracte. El portaveu del grup de l’oposició, Carles Motas, va publicar en les xarxes socials còpies dels documents, tot criticant que es fes com a procediment “negociat i sense publicitat” i el fet que l’aspirant obtingués la nota màxima de 50 sobre 50. També va recordar que, després de la pregunta en el darrer ple, l’alcalde l’havia remès a futures explicacions per escrit.

Ahir, el govern municipal va donar la seva versió sobre la polèmica. En un comunicat, el bipartit de CiU i el PSC va defensar que és “un encàrrec molt singular” i que, tot i que Moré sigui el titular, l’import total (65.345 euros fins al 31 de maig de 2015) inclou els serveis d’un equip extern d’experts en turisme. La regidora de Promoció, Pilar Giró, també destacava que en la quota hi entren despeses de viatges per a reunions i contactes amb empreses o administracions. Sobre la tria de Moré, s’insisteix que les altres dues ofertes presentades van ser excloses pel secretari en no ajustar-se als requisits demandats i que l’escollit i el seu equip han fet el pla estratègic de turisme de la Diputació i han treballat en el “rellançament promocional de destinacions com Argentina, Bolívia, Centreamèrica o el Carib”.

L’executiu local justifica que la promoció de la ciutat és una aposta de mandat i compara les crítiques de TSF amb les que va rebre el fitxatge de l’exregidor olotí Joan Albesa a Urbanisme, del qual destaquen la “feina extraordinàriament eficaç” per avançar planejament encallat. Per tot plegat, repliquen que “quan els que ara critiquen estaven al govern, van ser poc ambiciosos amb la ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.