Jiménez, nou portaveu del PSC a Platja d’Aro

Jiménez, nou portaveu del PSC a Platja d’Aro

 

Castell-Platja d'Aro

Segons Informa El Punt Avui El regidor Maurici Jiménez va assumir el nou rol de portaveu del grup municipal del PSC a Castell-Platja d’Aro en l’inici del ple de dimecres a la nit. Jiménez, que va ocupar el lloc vacant per la baixa de Josep Maria Bas el març de l’any passat, relleva ara –quan falta un any per als pròxims comicis locals– l’anterior cap de llista, Dolors Padilla.

Jiménez, docent de l’escola d’audiovisuals de la UdG i productor, va destacar ahir el “consens” amb què s’ha adoptat la decisió, després que Padilla hagi reprès la seva dedicació laboral i continuï al capdavant de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà. La fins ara portaveu del PSC admet que, tot i mantenir “la mateixa il·lusió i ganes que als inicis”, tenia “la sensació de no poder dedicar tot el temps que requereix el lloc de portaveu”. Padilla ha lloat “el compromís i el bagatge” que Jiménez pot aportar al projecte del PSC local.

Debat successori

Al seu torn, el viceportaveu socialista, Martí Duran, també ha cedit la responsabilitat a la regidora Mònica Ríos. Tot i això, Jiménez diu que els canvis no es poden llegir encara en clau electoral, i que la seva futurible presència al capdavant de la candidatura socialista el 2015 és “només una possibilitat”: “La setmana vinent exposarem els canvis davant l’assemblea local del PSC, que els haurà de ratificar, i posteriorment es començarà a parlar de la llista.” El debat sobre els candidats, afirma el nou portaveu, s’encetarà el juny “i està totalment obert”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.