SEMINARI “REPTES DE LA POLÍTICA SOCIAL DEL SEGLE XXI”

SEMINARI “REPTES DE LA POLÍTICA SOCIAL DEL SEGLE XXI”

 “REPTES DE LA POLÍTICA SOCIAL DEL SEGLE XXI”

Dissabte 24 de Maig a les 11 del mati, l’Auditori-Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro acollirà un seminari, taula rodona i debat, obert i gratuït a tothom que ho desitgi. Es preveu la participació de 350 persones procedents de tot el país i quatre ponents de luxe que obriran l’acte amb ponències de vint minuts.

Aquest dissabte, a partir de les 11, l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro, acollirà el I Seminari Inter-Provincial sobre els Reptes de la Política Social del s. XXI on intervindran quatre ponents de renom internacional. Quim Brugué donará les claus per retrobar el necessari enteniment entre una societat crispada i l’actual classe política, Estefania Santacreu-Vasut parlarà del la necessitat d’implantar polítiques socials comunes als estats membres de la comunicat europea i el rol que han de jugar les institucions. Josep Vives-Rego tractarà la confrontació entre aspiracions i realitat en la societat del benestar del segle XXI, i finalment Carles Bassó tancarà les intervencions parlant del paper de les petits ajuntaments en aquests nous reptes de futur.

L’acte, organitzat per Revista LLUM, EMPRENEDORS – Plataforma Ciutadana i la Associació de Joves Cristinencs, finalitzarà amb un dinar al restaurant La Masia Golf Costa Brava, perquè els assistents puguin compartir taula amb els ponents en un ambient més distès.

Les conclusions del I Seminari Inter-provincial de Catalunya seran trameses a les institucions catalanes.

S’esperen cares conegudes del mon de la cultura, l’empresa i la política al I Seminari Inter-provincial.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.