Activitats de Guíxols Decideix

Aquests darrers dies ha continuat la campanya electoral per a la Consulta sobre la Independència de Catalunya que se celebrarà a Sant Feliu de Guíxols el proper diumenge 25 d’abril, amb la celebració de diferents actes, als Centres Cívics de Tueda i Vilartagues, als Instituts d’Ensenyament Secundari Sant Elm i Sant Feliu, i la jornada de formació de voluntaris a la Casa Irla. Així mateix el diumenge 18 es va realitzar una xocolatada al Passeig del Mar i una botifarrada als Jardins Juli Garreta, que va quedar deslluïda pel mal temps. Tot i que la campanya s’està desenvolupant amb una bona participació i força interès per part dels ganxons, hem de lamentar i denunciar diverses actuacions, com ara la crema d’una pancarta i la retirada de diverses pancartes a prop de centres d’ensenyament i d’instal·lacions esportives.
Per la Diada de Sant Jordi, la Plataforma Guíxols Decideix disposarà d’una parada a la Rambla Vidal per informar sobre la consulta i continuar la recollida de vot anticipat, sota el lema “Per Sant Jordi, un llibre, una rosa i un vot”. El mateix dia de Sant Jordi, se celebrarà l’acte de cloenda de la campanya electoral amb l’actuació del conjunt ganxó “No t’hi fixis” al patí del Teatre Municipal, a partir de les 10 del vespre.
Els col·legis electorals per diumenge són; Centre Excursionista Montclar, Galeria d’Art Kroma, Cambra de Comerç, Centre Cívic de Tueda, Casa Irla i Centre Cívic de Vilartagues. (Ràdio Sant Feliu)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.