Francesc Guerra dóna el títol a Marc Trayter (Scott)

Segons Informa El Punt Avui Marc Trayter i Joan Llordella van resoldre ahir al matí, a Sant Feliu de Guíxols, el seu particular frec a frec per decidir el guanyador de l’Open Tàctic de BTT, en una prova en què van ser proclamats també els campions territorials gironins de l’especialitat. El duel entre els dos ciclistes es va resoldre, però, amb la intervenció d’un tercer: Francesc Guerra. El company de files de Marc Trayter a l’Scott liderava la cursa juntament amb Llordella en la primera de les tres voltes de la cursa elit, amb l’empordanès en tercer lloc però sense possibilitats de guanyar. Aleshores, una victòria en la cursa del ciclista del Monty Ambisist establert a Campdevànol i un tercer lloc de l’escalenc deixava els dos aspirants al títol empatats al capdamunt de la classificació general. No va caldre anar a buscar la normativa per determinar el criteri de desempat, perquè en l’última volta Guerra superaria Llordella de 19 segons i li esgarrapava uns punts molt valuosos. Perquè Marc Trayter acabava amb 366 punts gràcies al tercer lloc final (a 1:22) i Llordella, amb 354 –el guanyador de cada cursa tenia 100 punts, 88 el segon i 78 el tercer, i comptaven els quatre millors resultats en cinc curses.

Albert Oller (Xarxa Farma) en màster 30, Guillem Danés (Scott) en júnior, Ivo Castella (Taymory) en cadet, Jordi Costa (Starbike) en veterà 40, Francesc Guerra (Scott) en veterà 50 i Roberto Baserba (Surià Bicis) en veterà 60 van guanyar en la resta de categories, a banda de les de promoció. En dones, les guanyadores de l’Open Tàctic van ser Núria Espinosa (Monty Ambisist) en elit i Judit Forés (Bici Oci) en júnior. En total, van ser proclamats 28 guanyadors diferents, tenint en compte també totes les categories de promoció.

Cinc-cents participants en l’Open Tàctic – La Caixa

L’Open Tàctic de BTT La Caixa es va tancar ahir amb la participació de 500 ciclistes en les seves cinc proves, de les quals les quatre millors els servien per establir la classificació general. A més, pràcticament la meitat dels participants han estat nens i nenes (239) que han pres part en les categories de promoció. Sant Joan les Fonts, Blanes, Vilajuïga, Fornells de la Selva i Sant Feliu de Guíxols han estat les seus del calendari d’un circuit més competitiu que la Copa Gironina. Perquè l’Open Tàctic La Caixa es disputava en circuits de 10, 2 i 1 quilòmetre, mentre que en el cas de la Copa Gironina, que tornarà al calendari un cop acabat l’estiu, es fa en recorreguts de 30 i 40 quilòmetres oberts també a un vessant de lleure.

One Response to "Francesc Guerra dóna el títol a Marc Trayter (Scott)"