– Fins la temporada que ve AD GUÍXOLS, 0 – HORTA UAT, 2

– Fins la temporada que ve AD GUÍXOLS, 0 – HORTA UAT, 2

Segons Informa Tribuna Ganxona El Guíxols va perdre l´últim partit a casa, intranscendent per a ell, contra un rival que necessitava els 3 punts per a no despenjar-se de la lluita per la 2a plaça.

Monràs va haver de presentar un equip plagat de baixes, i a més, va donar sortida als jugadors que no són habituals a l´onze inicial. A la porteria, Sergi Andrés va suplir Castilla; a la defensa,  on l´equip tenia més baixes, hi vam veure Cervera, Pau Menéndez, Guti i Pol Ros. Al mig del camp, Garrido i Musa. A davant, Peke i Medina van estar acompanyats de Trigo i Pajares.

Amb aquest onze gens habitual, l´equip va sortir a donar una última alegria als seus aficionats. Però l´Horta va sortir més motivat, segurament pel fet que per a ells no era un partit intranscendent. Poc abans del quart d´hora, Aleix va marcar el primer per l´Horta. El Guíxols no estava encertat, no dominava la pilota i no va tenir ocasions per empatar el partit. L´Horta tampoc va oferir una gran imatge, com la que ens havia ofert en el partit de la primera volta, on havia dominat al Guíxols. A la mitja part, es va arribar amb el 0 a 1 i amb poca cosa més per explicar.

Al segon temps, la dinàmica va ser la mateixa, un Horta que dominava, però amb una imatge pobra. La prova més clara de què el partit era insuls van ser les poques intervencions dels porters. Sergi Andrés va intervenir una o dues vegades en tot el partit; el porter visitant Alvaro, cap. El segon gol va venir en una falta a la frontal de l´àrea, inexistent per què el jugador ganxó va tocar la pilota. Aquesta falta, llançada per Aleix, va acabar al fons de la xarxa. El Guíxols va intentar posar-se al partit amb algun llançament de córner, però sense efecte.

Amb aquest resultat es va arribar al final del partit.  El Guíxols continua amb 44 punts, a la desena plaça de la taula.

La última jornada encara té places per decidir. Per la part de dalt, La Jonquera, el Masnou i l´Horta es jugaran la segona posició, que ara ostenta La Jonquera, per a fer promoció per a pujar a Tercera. Per baix, descendits matematicament el Ripollet, la Gramenet B i el Sant Quirze; es jugaran la 4a plaça de descens el Sant Cugat, que ocupa la plaça actualment, el Granollers i el San Cristòbal. El Guíxols jugarà contra el Vilassar de dalt, salvats tots dos.

AD GUÍXOLS 0 – HORTA UAT 2

AD Guíxols: Sergi Andrés; Cervera, Pau Menéndez, Guti, Pol Ros; Garrido, Musa (Carlos Gómez, 67´); Marc Medina, Trigo (Xavi Mora, 80´), Pajares (Pau Sala, 77´) i Peke.
Horta UAT: Alvaro; Cussó, Aleix, Ezquerra, Marc; Lluís, José Javier (Pereira 75´), Ivi (Gerard, 80´); Molist (Villegas, 52´), Novielli (Aitor, 89´)i Rubio (Pol, 68´).
Gols:
0-1 Aleix (12´)
0-2 Aleix (63´)
Àrbitre: Josep Barceló Prats
TG: AD Guíxols: Cervera (49´) i Garrido (83´). Horta UAT: Cussó (65´), Aleix (67´) i Gerard (83´)
Incidències: Unes 150 persones al Municipal Josep Sunyer i Arxer. Es va celebrar jornada de portes obertes per als ganxons.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.