24a edició del Triatló de Sant Feliu de Guíxols

24a edició del Triatló de Sant Feliu de Guíxols

Segons Informa Tribuna Ganxona El proper dissabte 18 de maige es farà a la ciutat la 24a del Triatló Sprint de Sant Feliu de Guíxols, el més antic de Catalunya, organitzat pel Club Aquàtic Xaloc i que aquest any coincideix amb el Campionat de Catalunya de categories.

A la jornada del matí hi haurà el triatló sprint per a no federats i federats sense opció a premi ni puntuació per la lliga de triatló (Una sortida a les 10 h), mentre que a la tarda hi haurà l´sprint per a gent federada (tres sortides a partir de les 15h).

Al final de cada jornada hi haurà un sorteig, de caps de setmana a Sant Feliu de Guíxols i material divers, entre tots els inscrits i presents en aquell moment del sorteig. Si no està present, no tindrà dret  al premi.

El sorteig del matí se farà ½ hora més tard d’haver tancat la primera jornada.

El sorteig de la tarda se farà un cop s’hagin donat tots els premis als guanyadors

Hi haura premis en metal·lic al  Primer, segon, tercer, quart i cinquè classificat individual  ( Masculí i femení) ial Primer, segon i tercer classificat per equips (Masculí i femení)

Tots els participants, ja siguin federats, amateurs o d´algun altra club, cal que s´inscriguin a través de la web de la Federació Catalana (http://www.triatlo.org).

Per consultar tota la informació del triatló podeu visitar la plana web del Club Aquàtic Xaloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.