4a CATALANA – Nova victòria del filial ganxó SPORTING VIDRERENCA B, 0 – A.D.GUÍXOLS B, 2

Segons Informa Tribuna Ganxona El filial ganxó suma una nova victòria a domicili al guanyar 0 a 2 al camp de l´Sporting Vidrerenca b.

Només començar el partit una bona contra dels ganxons va caure a peus del davanter ganxó Mahamadou que d´un fort xut creuat posava en avantatge als visitants. La resta de la primera part va ser de molta possessió dels locals, mentre que els de Sant Feliu, intaven ampliar el marcador amb contraatacs  errats.

La segona part va ser una continuació de la primera, on els locals no continuaven sense crear ocasions clares de gol. Ja al minut 85, una bona jugada personal d´Azdin queia a peus de Toni que afusellava al porter de i posava el definitiu 0 a 2 al marcador.

El proper partit de l´A.D. Guíxols B serà dissabte 18 a les 18:00 al Josep Sunyer davant l´U.E. Tossa.

A.D. Guíxols B: Genis, Miky ( Taijjou 70″ ), Alonso, Camacho, David Marti, Harold, Angel ( Cristian 20″ ), Azdin, Saavedra ( Toni 25″ ), Novo i Mahamadou ( Abde 88″ )
Gols: 0-1 Mahamadou 5″, 0-2 Toni 85″