1a CATALANA – Tocarà patir fins al final A.D.GUÍXOLS, 0 – C.D.MONTCADA, 2

1a CATALANA – Tocarà patir fins al final A.D.GUÍXOLS, 0 – C.D.MONTCADA, 2

Segons Informa Tribuna Ganxona El Guíxols encaixa una derrota, la segona consecutiva, contra un Montcada que intentarà lluitar fins al final per la segona plaça. El guíxols, que disposava d´un coixí de punts respecte la part baixa, haurà de posar-se les piles en els 3 partits que queden.

L´onze inicial es va veure alterat per les baixes de Carlos Gómez, per l´expulsió de la setmana passada; Pol Ros, per acumulació de targetes; Moha, lesionat i Pedregosa, que complia l´últim partit de sanció dels 4 imposats. L´onze inicial va ser l´habitual, a banda de Xavi Mora a la punta d´atac, i de Guti al lateral esquerra. El Montcada es presentava amb la baixa d´un dels màxims golejadors de la lliga, l´ex del Palamós Sergi Arranz.

El primer temps va ser força igualat, amb les millors ocasions pels visitants. El Guíxols no es va sentir còmode en cap moment durant tot el partit, sobretot en atac. Les millors ocasions dels locals van venir a pilota aturada, i una centrada-xut de Chicho, que va sortir fora per molt poc. Xavi Mora va ser el que més sensació de perill va crear, però sempre caient en fora de joc. El Montcada tenia més control, i va posar a prova a Castilla en diverses ocasions. Es va arribar a la mitja part amb el 0 a 0 inicial.

Al segon temps, Monràs va donar entrada a Pau Sala per Garrido, reforçant així l´atac blaugrana. Els dos equips van sortir més endollats, però les ocasions continuaven essent per el Montcada, que cada vegada que agafava la pilota, creava perill. El Guíxols, ben posat en defensa, no aconseguia inquietar la porteria de Lledo. A l´últim quart d´hora es va decidir el partit. Miquel Martínez, al 77´, va quedar sol davant de Dani Castilla i va superar-lo, fent pujar el 0-1 al marcador. La següent jugada, Pacheco va fer unes mans dins l´àrea, provocant un penal a favor del Guíxols. Marc Medina es va disposar a llançar-lo, però Lledo li va encertar la trajectòria. Del que podria haver sigut l´empat, poc després va ser el 0-2. Cuéllar va aprofitar un contraatac, i va marcar en un possible fora de joc, molt protestat per els jugadors ganxons.

Amb aquesta derrota, el Guíxols es complica la vida, i a falta de 9 punts per disputar, queda a només 5 punts del descens directe. La setmana que ve, partit importantíssim per a la permanència: es visita el camp del Sant Quirze, equip que marca el descens.

AD Guíxols 0 – CD Montcada 2

AD Guíxols: Castilla; Chicho, Cervera, Tena, Guti (Pajares, 82´); Pau Menéndez, Garrido (Pau Sala, 46´), Uri Vila; Marc Medina (Trigo, 87´), Xavi Mora (Musa, 62´) i Peke.
CD Montcada: Lledo; Pacheco, Miquel Martínez, Vicente (Morera, 85´), Norbert; Marcel, Marín, Enrique Amador (Fernández, 88´); Eduard, Cuéllar i Dani Martínez (Alliaume, 69´).
Gols:
0-1 Miquel Martínez (77´)
0-2 Cuéllar (85´)
Àrbitre: Jonathan Miguel Teruel.
TG:
AD Guíxols: Chicho (42´), Marc Medina (61´) i Monràs (86´)
CD Montcada: Eduard (24´), Salvanyà (57´), Marín (60´), Pacheco (79´) i Armengol (84´)
Incidències: Unes 150 persones al Josep Sunyer i Arxer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.