Victòria local en un duel molt intens

Segons Informa El Punt Avui Després d’una primera part molt igualada, Cervera va avançar a l’equip ganxó amb un gol que, tenint en compte com havia anat el primer temps, semblava decisiu. La segona part va començar amb una jugada que va influenciar molt el desenvolupament del joc: Gómez va ser expulsat després que l’àrbitre interpretés que havia simulat un penal i li ensenyés la segona groga (55′). Amb un home més, el Peralada va passar a dominar el partit i Robert va aconseguir l’empat. Chacón, a falta d’un quart pel final va establir el 2-1 arrencant al límit del fora de joc. El Guíxols va buscar amb insistència l’empat però el Peralada va marcar el que semblava la sentència a través de Litus.

En els últims vuit minuts, Medina va veure com Gallego li aturava un penal i poc després Xavi Mora va aconseguir retallar diferències marcant el 3-2 que seria definitiu (88′). Fins el final i en el temps afegit, hi va haver oportunitats a les dues porteries però el resultat no es va moure. El Peralada és cinquè a la taula mentre el Guíxols és vuitè classificat.