La segona etapa de la Volta a Catalunya creua Sant Feliu a tota velocitat

Segons Informa Tribuna Ganxona El belga Gianni Meersman guanya la segona etapa que sortia de Girona i que cap a quarts de tres de la tarda entrava a Sant Feliu de Guíxols per la carretera de Tossa.

La jornada va estar marcada per una escapada matinera protagonitzada per Meier (que també va ser protagonista ahir), Laborie i Kaisen. El pilot  va controlar en tot moment i aquests tres corredors van estar atrapats a 20 quilòmetres del final, ja als carrers de la capital del Pla de l’Estany.

El final d´etapa a Banyoles es va disputar en un sprint massiu en el qual es va registrar una caiguda de diversos corredors que va afectar, entre d’altres, al segon classificat de la general, Valerio Agnoli (Astana).

A continuació podeu veure unes imatges gentilesa d´Ernest Andrés Martinez de la segona etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2013 al seu pas per Sant Feliu de Guíxols.