PREFERENT CATALANA – La primera part salva el partit CFS SANT FELIU, 5 – FS PORQUERES, 3

Segons Informa Tribuna Ganxona Els de Sant Feliu segueixen en una bona línia. La victòria de dissabte és la cinquena consecutiva i marca un gran inici de segon volta que permet somiar.

La primera part va ser molt bona, i la paraula que la defineix va ser l’efectivitat. En tres minuts els locals van encarrilar el partit amb dos gols ens els dos primers xuts. David Rodríguez va marcar un “golàs” posant la pilota a l’escaire rival per fer l’1 a 0, i després David Mayo ampliava l’avantatge amb un xut creuat 2a0. Els del Pla de l’Estany estaven molt incòmodes, no podien jugar la pilota ràpidament i els de Sant Feliu amb confiança creaven oportunitats constants. El 3 a 0 va ser un gran gol. Iván i David Mayo van fer una doble paret que el primer va culminar al primer pal del porter, el toc ràpid i la intensitat eren les protagonistes en el joc. A sis minuts pel final Nando feia el 4a0 amb un fort xut de puntera. Fins al final dels primers vint minuts alguna ocasió dels de Porqueres molt ben aturada per Jesús que feia el seu debut en aquesta temporada.

La segona part va ser ben diferent i no va ser bona pel CFSSFG. El Porqueres va anar a remuntar des del primer minut i els de Sant Feliu es van veure sorpresos. Tot i això Dani feia un gol molt important per donar tranquil·litat, amb un bon xut posava el 5 a 0 al marcador. Els ganxons no sortien de camp propi degut a la pressió rival i a més el porter jugador utilitzar pel Porqueres va donar resultats. A nou pel final el 5 a 1, a sis pel final el 5 a 2 i a quatre per acabar el 5 a 3. Aleix va mantenir l’equip amb bones aturades i durant els últims minuts els ganxons, jugant amb més calma, podien haver marcat algun gol més.  Tot i que amb un xic de patiment els tres punts es van quedar al Carles Nadal.

CFS Sant Feliu. Cinc inicial: Jesús, Darío, Adrià, David Mayo (1) i David Rodríguez (1). Jose, Iván (1), Sergi, Aleix (p.), Àlex (c), Dani (1) i Nando (1). Entrenador: Miguel. Baixes: Robert, Carles i David Solés (p) (lesionat).
PARCIALS: Primera part: 1-0 D. Rodríguez, 2-0 D. Mayo, 3-0 Iván, 4-0 Nando. Segona part: 5-0 Dani, 5-1, 5-2, 5-3.

PROPERA JORNADA 20 DIUMENGE 24 DE MARÇ AT. CATALÀ – CFSSFG 12h.
Els ganxons es desplacen a una pista complicada per jugar abans de les vacances de setmana santa.