Segona i última jornada del Campionat Comarcal Escolar al Club Guixolenc

Segona i última jornada del Campionat Comarcal Escolar al Club Guixolenc

Segons Informa Tribuna Ganxona El passat dissabte 9 de març es va  va celebrar al local del club Guixolenc, la segona i última jornada del Campionat Comarcal Escolar, organitzat pel mateix club, i que enguany no te fase territorial ni final nacional.

Amb una participació de quinze nens, repartits en quatre de categoría prebenjamí, cinc de categoría benjamí, quatre de categoría aleví i dos de categoría infantil, que van jugar sistema lliga, prebejamí a doble volta i les dues categories més grans juntes.

A la categoría prebenjamí va quedar campió, per desempat (9.75), amb 4 punts Gerard Julià, en segon lloc i també amb 4 punts (8.75)  va queda Amanda Vicedo, en tercer amb 3,5 punts David Pagès, tots tres del col·legi La Salle de Palamós i quart  classificat Adrià Siles amb 0,5 punts, del C.E.I.P. Vilarromà de Palamós.

A la categoría benjamí va quedar campió amb 3,5 punts David Alarcón del C.E.I.P. Torras Jonama de Palafrugell, segon classificat amb 2,5 punts va quedar Pau Navarro del C.E.I.P Vilarromà, en tercer lloc i amb 2,5 punts Víctor Sempau del La Salle, en quart classificat i també amb 2 punts va quedar Izan Ojeda del Torras Jonama i  en cinquema posició i amb 0 punts Adrià Miñarro del C.E.I.P. Els Estanys de Platja d’Aro.

A la categoria aleví va quedar campió amb 5 punts, guanyant fins i tot als infantils, Sergi Navarro del C.E.I.P Vilarromà, en segon lloc i  amb 3 punts va quedar Pau Bofill del Torras Jonama, el tercer lloc, amb 2 punts va ser per Laia Conchillo del col·legi Cor de Maria de Sant Feliu de Guíxols i en quarta posició i amb 1 punt va quedar César Luís Urdininea del La Salle.

A la categoria infantil el campió va ser Raül Pastó del l´Escola Vedreuna de Palamós amb 4 punts i en segon lloc amb 0 punts va quedar Michel Alcaide del I.E.S Puig Cargol de Sant Antoni de Calonge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.