4A CATALANA – Remuntada que val un punt A.D.GUÍXOLS B, 2 – OLÍMPIC MALGRAT, 2

Segons Informa Tribuna Ganxona El filial ganxó aconsegueix sumar un punt remuntant al minut 95 un partit que anava perdent per 0 a 2.

El partit, que es disputava al nou horari de les 12 del migdia, començava amb el domini clar dels ganxons. Però al minut 18, en un corner mal defensat posava el 0-1 al marcador.Dos minuts desprès al 20 un rebot a la frontal de l´àrea servia perquè un xut per l´escaire fiqués el 0-2 en contra dels de Sant Feliu. Els ganxons però no van abaixar els braços i al minut 30 amb una falta que tocava a la barrera servia perquè Camacho retallés distàncies en el marcador.

A la segona meitat els locals van anar clarament pel partit però sense gaire encert de cara a porteria i semblava que el partit acabaria amb el resultat de 1 a 2, però al minut 95 amb l´equip sencer ficat a l´àrea visitant, una falta a mig camp penjada a l´olla queia als peus d´Azdin que aconseguia l´empat a 2 final.

A.D.Guixols B: Genis, Micky, Moha, Camacho, Pere(Chagrani 46″), Said(Taijjou 85″), Alonso, Angel(Harold 60″), David Marti, Saavedra(Cristian 46″) i Novo(Azdin 75″)
Gols: 1-2, Camacho 30″, 2-2 Azdin 95