PREFERENT CATALANA – Pels pèls LLORET ESPORTIU, 2 – CFS SANT FELIU, 3

PREFERENT CATALANA – Pels pèls LLORET ESPORTIU, 2 – CFS SANT FELIU, 3

Segons Informa Tribuna Ganxona A falta de trenta segons pel final, els de Sant Feliu van donar-li la volta a un partit que tenien perdut gairebé des de l´inici. La victòria, la quarta consecutiva els col·loca segons a dos punts del liderat.

La primera part va ser molt dolenta. El plantejament del partit era clar, els de Lloret tancats a darrera i els ganxons intentant crear joc d´atac per a construir ocasions. Aquest joc ofensiu havia de venir amb paciència i circulació ràpida, i cap de les dues premisses es van donar. Les passades no eren bones, no hi havia prou tensió i a sobre les coses es van complicar quan els locals es van avançar al marcador, 1 a 0. Quedaven sis minuts per acabar els primers vint minuts, però la veritat és que els ganxons no van intimidar gaire la porteria local.

La segona part va començar molt malament pels de Sant Feliu. En la primera jugada els de Lloret van fer el 2 a 0 en un xut per sota les cames d´Aleix. Els visitants no podien despistar-se més i havien d´anar pel partit d´una vegada per totes. Després d´intentar-ho de totes les maneres i ara sí amb un millor joc, es van generar ocasions força clares de gol. Així doncs, Darío retallava distàncies amb un xut llunyà i posava l´equip al partit 2 a 1.

Els ganxons s´ho van creure i a falta de cinc minuts van apostar pel porter jugador. Dit i fet, primera jugada i xut de Nando que Adrià desvia per fer l´empat, 2 a 2. Els últims tres minuts van ser d´infart, amb els de Sant Feliu intentant-ho amb el porter jugador. Finalment després de moure bé la pilota, Àlex la va passar a Robert que dins l´àrea no va perdonar i va fer el 2 a 3 definitiu.

L´equip segueix amb bona dinàmica, tot i algun mal moment en aquest partit, els ganxons treballen dia a dia per no deixar de guanyar. No va al badar i seguir en aquesta línia.

Cal felicitar Robert que després de quatre mesos lesionat, un cop més va ser decisiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.