4A CATALANA – Junts podem A.D.GUÍXOLS, 2 – MAÇANET AT, 0

Segons Informa Tribuna Ganxona Molt Bon partit del filial ganxó que amb un gol al minut 10 i un altre al minut 51 encarrila el partit i aconsegueix la victòria davant el Maçanet.

El partit va començar amb un Guíxols B molt ficat dins al partit, fet que va servir perquè al minut 10, Novo amb un cop de cap aconseguís el primer gol pels locals.

La primera part va acabar amb el mateix resultat d´1 a 0 pels ganxons i amb  poques oportunitats a les dues àrees.

Al començar la segona parti i només quan es portaven 5 minuts de joc Cristian va finalitzar a la perfecció un 1 contra 1 i va fer pujar al marcador el 2-0 pels locals. Resultat amb el que s´arribaria al final del partit.

Amb aquesta victòria davant el Maçanat, el filial ganxó deixa enrera la dinàmica negativa amb la que havia començat l´any.

Guixols B: Dani, David Martí, Nejim (Harold 46″), Camacho, Pere(Azdin 64″), Said, Alonso(Saavedra 88″), Ángel, Moha, Novo(Taijjou 81″) i Cristian(Chagrani 75″)

Gols: 1-0, Novo 10″, 2-0 Cristian 51″