Dani Castilla ha tornat en un moment clau

Dani Castilla ha tornat en un moment clau

Segons Informa El Punt Avui Dani Castilla va veure trencada la seva titularitat a la porteria del Guíxols fa tres mesos a causa de la fractura del dit petit de la mà. “La recuperació ha estat dura perquè veia que no acabava mai d’estar a punt per tornar”, explica Castilla. El porter ganxó va reaparèixer diumenge passat en el duel contra la Jonquera, que va acabar amb victòria blaugrana per 3-1. “Quan vaig ser a la porteria em vaig treure un pes de sobre, i també vaig sentir molta il·lusió per poder tornar des del camp la confiança que el Guíxols ha dipositat en mi”, destaca el jove porter.

El seu retorn coincideix amb un moment important de la temporada, amb l’enfrontament amb dos rivals gironins amb l’objectiu de distanciar-se del descens. “És un moment important perquè tant la Jonquera com el Lloret ens van guanyar a la primera volta i tenim moltes ganes de superar-los. L’objectiu és clar, estar com més lluny millor del descens i aconseguir la permanència al més ràpid possible”, comentava Dani Castilla.

Demà a la tarda (16 h) el Guíxols visitarà el Lloret, penúltim classificat però a només cinc punts de distància en la classificació, en un duel important per a la permanència de tots dos. La taula està molt igualada ja que entre el Lloret, en descens, i el vuitè classificat tan sols hi ha sis punts de diferència.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.