La Trailwaler 2013 tornarà a acabar a Sant Feliu de Guíxols

La Trailwaler 2013 tornarà a acabar a Sant Feliu de Guíxols

Segons Informa Tribuna Ganxona La tercera edició de la Intermon Oxfam Trailwalker que es farà el proepr 20 d´abril tornarà a repetir el trajecte de l´any passat entre Olot i Sant Feliu de Guíxols.

Entre les novetats destaca l’avançament de la data, la qual ha estat decidida per l’organització, atès que en la de 2012 va coincidir en el calendari  amb altres esdeveniments esportius que varen limitar els recursos disponibles per als participants de la prova i així no s’encavalcaran.

El que es manté és el recorregut, que tornarà a seguir la via verda que uneix La Garrotxa i el Baix Empordà (Olot-Sant Feliu)  essent la primera ocasió en la qual es manté el recorregut en l’edició espanyola que també augmentarà el topall d’equips que s’hi poden inscriure, que passarà de 200 a 300, gruix que la primera ruta no permetia.

No canviarà el format de participació que serà d’equips formats per quatre persones que, a més, poden comptar amb un equip de suport de com màxim dues persones que fan les funcions d’assistència i cada equip es compromet a aportar, com a mínim, 1.500 euros, tot i que aquesta xifra se sol incrementar folgadament.

La cursa se celebra regularment en una dotzena de països: Hong Kong, Canadà, Gran Bretanya, Japó, Nova Zelanda, Austràlia, Bèlgica, Holanda, Alemanya, Irlanda, França i ara Espanya.

Segons Intermón Oxfam, el suport dels ajuntaments del trajecte i l’augment de participants, permetrà a estalviar les despeses que comportaria el disseny d’un nou itinerari i es podran destinar més recursos per als seus projectes per als quals, en el total de les proves realitzades ha recaptat més de 70 milions d’euros.

Podeu consultar tota la informació de la Trailwalker Intermon Oxfam 2013 a la pàgina web http://trailwalker.intermonoxfam.org/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.