Segona jornada pels equips ganxons al Campionat per Equips

Segona jornada pels equips ganxons al Campionat per Equips

Segons Informa Tribuna Ganxona Els tres equips del Guixolenc varen assolir resultats diferents: una victòria del filial, un empat del primer equip i una derrota dels més petits.

CASSÀ  “A”    5    GUIXOLENC  “A”    5
El Cassà, jugant amb set,  va donar feina i només es va poder esgarrapar  un empat. Com vam avançar la setmana passada. aquest era un dels equips que podia treure el segon lloc als ganxons. Els punts foren de Joaquim Fons, Nicolás Lecha i Sergi Kucherenko guanyant i Juan Sánchez,  Josep Antoni González,  Jordi Bigas i Albert Sureda fent taules.

GUIXOLENC  “B”   6.5    FIGUERES  “D”    1.5
Aquest resultat és un pas endavant per conservar la categoria, encara que no reflecteix la dificultat en aconseguir-lo, ja que totes les partides es van resoldre al final i, excepte dues, la resta no tenia un resultat clar. Els punts els van fer Ricard Caballero, Adrià  Borràs, Arnau Pijoan, Andreu Martí, Francesc Pastó i Manel Romera guanyant i Jordi Carramiñana fent taules.

GUIXOLENC  “C”    0.5    BLANES  “B”    3.5
Si la setmana passada el Blanes “A” va passar per sobre del nostre “B”, aquesta setmana el “B” ha guanyat al nostre “C”, encara que dues partides eren guanyades i una s’ha perdut i l’altre han estat les úniques taules, que ha fet  Raül Pastó.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.