PREFERENT CATALANA – No es rendeixen PENYA KOKOLETA, 6 – CFS SANT FELIU, 6

Segons Informa Tribuna Ganxona Un un mal partit, el CFS Sant Feliu va rescatar un punt de la pista de l’últim classificat. Després d’una primera part per oblidar, l’equip va reaccionar a set minuts pel final en els quals va recuperar un desavantatge de quatre gols.

La primera part va ser desastrosa i va provocar que no es guanyés el partit. Davant un equip tancat darrere, els ganxons van fer les coses malament. Per una banda no van tenir paciència per jugar la pilota en atac i per altre no van defensar com calia els contraatacs rivals. Així doncs, el balanç va ser clar, als onze minuts, 4-0 en contra, marcador que va condicionar tot el partit. A final dels primers vint minuts Dani va començar la reacció escurçant distàncies.
La segona part va ser una mica millor. Tot i això, va començar malament amb el 5-1 local. Adrià donava esperança fent el 5-2 a porteria buida, però uns minuts més tard va arribar el 6-2. A set minuts pel final va sortir el porter jugador i les coses un cop més van sortir bé. Primer Dani i després Carles començaven a anivellar el partit, posant el 6-4. A tres pel final David Mayo feia el 6-5 i a un minut pel final David Rodríguez culminava la remuntada amb el 6-6 final. A més, a falta de cinc segons els de Sant Feliu van estavellar la pilota al pal, la qual cosa hagués completat la remuntada, però aquest cop no es va produir el miracle.
Les conclusions, tot i l’empat, no són positives. Si l’equip ganxó vol estar lluitant pels primers llocs de la classificació cal que es mostri més actiu en el joc i concentrat en el partit, si no és així, qualsevol equip et resta punts molt valuosos, com va passar el passat diumenge.